Gulvarbeid

Vi høy kompetanse og lang erfaring innen gulvarbeid. Bruk oss gjerne som rådgivere og vi bistår med å definere behov og finne passende løsninger basert på vår erfaring. Om du ønsker å legge gulvet selv gir vi deg råd som sikrer at gulvet blir lagt på rett måte. Ønsker du at vi legger gulvet for deg, så gjør vi selvsagt det!

Les litt mer om de forsjellige mulighetene innen gulv under.

 

Gulvbelegg

Gulvbelegg har de siste årene gjennomgått en revolusjonerende utvikling. Flere flotte design i naturtro utførelse, samt rene flater er tilgjengelig. Tradisjonelt gulvbelegg er med unntak av vegg-vegg tepper det mykeste og mest komfortable gulvet å gå og leke på.

Tepper

Vi leverer vegg-til-vegg tepper, salongtepper med persisk eller moderne mønster tilpasset hjem- eller kontorbruk.

Parkett

Vi leverer parkett fra markedets ledende leverandører. Kom innom vår fargehandel for å se utvalget.

Bambus-parkett

Parketten har en børstet overflate, som er et spennende alternativ til tradisjonelle glatte overflater. Det gir overflaten en viss struktur, men den er fortsatt enkel å rengjøre. 

Våtromsgulv

På våtrom er det ekstra viktig at gulvet blir lagt etter våtromsnormen for at gulvet skal vare lenge og unngå fukt. Det er flere valgmuligheter enn noen gang innen våtromsgulv.

Næring / Industri /Epoxy

Epoxybelegg er stilrent, slitesterk, lett renhold og kan lages i mange varianter og farger.

Til industri og offentlige bygg som f.eks skoler, kontorer og butikker, tilbyr vi en rekke gulv som tåler hard bruk. Det kan .feks være tre, epoxy, belegg, råbetong og flytbetong. Spør oss gjerne om hvilke muligheter som finnes.

Flytavretting

Flytavretting gir 100% plant gulv, om ønskelig legger vi fall. Med riktig flyt og tilsetninger i betongen legger vi ut gulvet så flatt at enkelte kunder velger å legge flis og parkett rett på dette underlaget uten videre bearbeidning.