Malerarbeid

Siden tidlig på 1900-tallet har ­familien Vaagsether drevet innen maleryrket. Bedriftens viktigste kjernekompetanse er derfor innvendig og utvendig malerarbeid. Godt fagmessig utført håndverk kommer våre kunder til gode.

 

 

Innvendig og utvendig malerarbeid

Med mange års erfaring er vi eksperter på malerarbeid. Kom innom vår fargehandel for å se det store utvalget maling og mulige utførelser.

Tapetsering

Tapetsering er enkelt og veldig populært, det finnes utallige farger og mønster man kan tapetsere med og her er det opp til egen smak å avgjøre. Tapetsering er en enkel måte å fornye ett rom på.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er ideelt for maling av nyoppførte industri og kontorlokaler.

Mur- og trefasader

Vi utfører maling av mur- og trefasader enten med moderne produkter.

Sparkling

Ved sparkling er det viktig at det brukes sparkelmasse tilpasset underlaget. Det finnes forskjellige graderinger av hvor grovkornet sparkelmassen er - og ulike typer tilpasset tapet, gips eller tre.

Kjemisk malingsfjerning

Produktene og metodene ved kjemisk malingsfjerning har de siste år utviklet seg et langt skritt videre, og kan idag anvendes på de fleste malte flater. Kjemi den malte flaten med sprøyteutstyr, som følgelig reagerer med ulike komponenter i malingen og løser den opp. Den oppløste malingsfilmen vaskes av med kraftige høytrykksvaskere under høy temperatur og samles opp/filtreres av miljøhensyn. Kjemisk malingsfjerning skader ikke underlaget.